Uw wensen

We bespreken met u de mogelijkheden wensen.

Scannen van uw pand

Wij scannen uw ruimte tot een 3D model, dit neem 1 dag in beslag.

Info toevoegen aan tour

Wij voegen de gewenste informatie toe aan uw tour. Dit kan (gesproken) tekst, video of beeld zijn.

Tour gereed

Wij zetten de tour op Cul2You en is beschikbaar voor het publiek.

Slim inkomsten genereren met Cul2You

Door de samenwerking met Cul2You kunt u ook wanneer uw mauseum/ park/ locatie/ atelier gesloten is inkomsten genereren door uw collectie(s) of objecten online aan te bieden in een virtuele omgeving. 

U maakt het mogelijk voor de consument waar ook ter wereld een unieke ervaring te beleven door (een deel van) uw collectie virtueel tegen betaling te delen.

U beslist wat er getoond wordt

U beslist zelf wat u vanuit uw organisatie getoond wordt in het virtuele DollHouse welke online aangeboden wordt. Kiest u voor een deel van uw collectie als teaser om de consument uw museum daadwerkelijk te bezoeken of u kiest ervoor de gehele collectie digitaal aan te bieden. 

Aanwezige objecten kunnen wij verder omzetten naar Hotspots welke uit te breiden zijn met audio, video en/ of tekst.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Extra beleving met Cul2You

Wij zijn ons ervan bewust dat de beleving vanuit de woonkamer heel anders is dan een daadwerkelijk bezoek. Om het gevoel zo ‘echt’ mogelijk te maken zijn er een aantal opties hoe de tour bekeken kan worden. 

  1. De tour wordt getoond alsof de bezoeker daadwerkelijk in het pand loopt.
  2. De tour wordt voorgeprogammeerd als wandel route waarin Cul2You de bezoeker meeneemt in een door u vooraf bepaalde ervaring.
  3. De tour wordt via een VR bril aangeboden, waarbij de bezoeker zich daadwerkelijk in uw omgeving waant. 

Cul2You & commercie

Na ieder virtueel bezoek leiden wij uw bezoeker langs uw webshop en bieden zo uw organisatie een extra mogelijkheid om uw omzet verder uit te breiden. 

Cul2You platform

In het kort

Cul2You is dé verzamelplaats voor een breed aanbod aan virtuele tours in de gehele culturele sector. Door een breed scala aan tours aan te bieden, zullen bezoekers meer geneigd zijn ook andere tours te bezoeken. De bezoekers krijgen een handige en gebruiksvriendelijke site te zien waarop er een keuze gemaakt kan worden tussen de musea, kastelen en kerken. Wij streven er naar zo min mogelijk technische stappen te gebruiken binnen de website zodat er een optimale beleving ontstaat van het bezoek.

Structuur

Hoofdpagina
(hierop kan de bezoeker een gewenste tour uitzoeken)
Op de hoofdpagina kiest de bezoeker een categorie en een tour. Bij iedere tour zal de naam, adres, afbeelding, de duur en de prijs komen te staan.

Op deze pagina zal een mini tour getoond worden waarop de bezoekers kunnen oefenen met de techniek. Ook zal er een (printbare) uitleg op komen te staan die de bezoekers kunnen doornemen.

Eigen pagina
(met eventueel mogelijkheid uw aanbod op te splitsen). Zodra er een tour wordt aangeklikt komt de bezoeker op uw omgeving.

Op de eigen pagina is een korte inleiding over uw museum, kasteel of kerk te vinden. Er komt een link naar uw eigen website voor meer informatie en er komt een ‘koop ticket’ button per tour.

Doll house

De tour toont ondermeer een ‘doll house’ van uw pand. Dit is een realistisch 3D miniatuur van uw pand met daarop de getoonde tour en ruimtes, net een poppenhuis. Bestaat uw pand uit meerdere verdiepingen dan kunt u dit ook terug zien in de opties van de tour.

Voorbeeld van de doll house functie

Functies

Hotspots

Zodra de bezoeker op dit icoon drukt komt er meer informatie over het object getoont. Dit kan een afbeelding, tekst of videoboodschap zijn.

Route cirkels

Deze cirkels geven aan waar zich een looproute bevind binnen de tour. Op elk punt kan de bezoeker 360 graden om zich heen kijken en eventuele hotspots aanklikken.

Hotspots tonen

Door op deze pijl te klikken komen alle hotspots van deze tour onderaan de pagina op een rij te staan. Handig als de bezoeker een hotspot graag nog eens wil bekijken.

Naar tour

Met deze button komt de bezoeker als het ware in het pand te staan van waaruit deze bezocht kan worden.

Dollhouse

Als de bezoeker hierop klikt dan komt het doll house te voorschijn.

Naar tour

Met deze button komt de bezoeker als het ware in het pand te staan van waaruit deze bezocht kan worden.

Verdiepingen

Als de bezoeker een bepaalde verdieping wil bezoeken (of in het dollhouse wil bekijken) dan kan dat met deze optie. Handig om snel te schakelen tussen verschillende lagen binnen het pand.

Tonen in VR

Om de tour nog meer tot leven te brengen en de bezoeker heeft een VR bril dan is dit een hele leuke manier om het pand te bezoeken.

Volledig beeld

Zodra de tour opent zal men de tour iets kleiner op de site zien. Door op dit icoon te drukken zal de tour schermvullend te bezichtigen zijn.